Ahenk Müzikoloji Dergisinin 4. Sayısı Çıktı

15.01.2019

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Türk Musikisi Bölümü’nce hazırlanan Ahenk Müzikoloji Dergisi’nin 4. sayısı, Doç.Dr. Ahmet FEYZİ’nin editörlüğünde DergiPark üzerinden yayınlanmıştır. Tarihsel Müzikoloji, Müzik Teorisi (Türk ve Avrupa Müzik Teorisi), Müzik Antropolojisi, Türk Müzik Tarihi, Avrupa Müzik Tarihi, Müzik Sosyolojisi, Müzik ve Politika başta olmak üzere Sistematik, Kültürel ve Disiplinlerarası Müzikoloji konularında Türk müzikolojisinin problemlerine öncelik veren, başka araştırmalara kaynak olabilecek, özgün makaleler beklenmektedir. Derginin bütün sayılarına ulaşmak ve 5. sayıda değerlendirilmek üzere çalışmalarınızı göndermek için BURAYA tıklayabilirsiniz.